Schilderijen

Posted by * in | Reacties uitgeschakeld voor Schilderijen

Ik schilder vaak in series. Een serie ontstaat vanuit een thematiek die ik een tijd onderzoek en op verschillende manieren vormgeef. Sommige thema’s komen na jaren weer bovendrijven en dan ga ik er op een andere manier mee aan de slag.

Zo heb ik bijvoorbeeld naar aanleiding van workshops Sjamanistisch reizen verschillende werken gemaakt. Tijdens reizen door the Pacific kwam ik in aanraking met de nog levende Tiki cultuur, en dat inspireerde me tot de serie Totems en Tiki’s.

 

Maar ook het betrekken van een nieuw atelier, dit keer niet met alleen bovenlichten maar juist met uitzicht op een weelderige tuin blijkt een blijvende bron van inspiratie.

 

Mensen blijven een rode draad in al mijn werk. Niet alleen in de vorm van een gelijkend portret, alhoewel dat erg leuk en mooi werk blijft, maar ook in mijn eigen associatieve variant. Omgeven door symbolen, in eigen kleur en vorm.

Onder de het kopje schilderijen vind je een pulldown menu (muis ingeklikt houden om naar de subpagina’s te kunnen) met de series Totems en Tiki’s, Portretten, Nature en ook  schilderijen van ‘the human mind’.

  
 
 
 
 
 
 

Comments are closed.