Gallery

Reacties uitgeschakeld voor Gallery

Werk gemaakt in opdracht van particulieren is natuurlijk niet te koop, maar foto’s van een aantal daarvan staan op mijn website zodat je een idee krijgt van mijn werk. Daarnaast maak ik ook schilderijen en tekeningen die te koop zijn. Hieronder een selectie van werk dat je nu kunt kopen en een aantal voorbeelden van verkocht werk.

Heb je vragen, of wil je een tekening of schilderij kopen; je kunt me bereiken via de contactpagina op deze website.

Indigo Painted Hareportrait, 90 x 90 cm, acrylics on canvas € 1250,-

Schilderij van een haas in Indigo en Kobalt uit 2020, acrylverf op canvas. Dit schilderij is 90 x 90 cm groot, het houten frame is extra dik (4 cm) waardoor het ook mooi zonder lijst kan hangen. Wordt zonder lijst verkocht.

The Blue Fox (drawing) Prijs op aanvraag

Tekening van een wilde vos, getekend met verschillende Derwent potloden (Lightfast Dark Indigo, Denim, en medium Blue, Procolour Pruissian Blue en Graphitint Dark Indigo). De tekening is 36 x 52 cm groot, op extra smoothe wit aquarelpapier. Je kunt de tekening kopen, maar tegen meerprijs ook ingelijst zoals je het op de interieurfoto ziet; in een artframe van Van Beek, zwart gebeitst hout, met een op maat gesneden passepartout in Delfts Blauw.

Garden flowers with shadow, acrylics on canvas 70 x 100 cm € 1250,-

Weelderige kleuren en een schetsmatige toets in dit schilderij van bloemen. Het handschrift in verf krijgt de vrije hand. Diep aubergine is de schaduw van de vaas met bloemen en bladeren, op een kobalt/indigo kleurige achtergrond. Het is met fotografie bijna niet vast te leggen, de vele subtiele schakeringen in de blauwen, de tinten groen, het heldere van de geel-, oranje- en roodvariaties.

Sparrow (Mus)

Drawing of a Sparrow (Mus) Verkocht

Tekening van een Mus (Sparrow), getekend met verschillende Derwent potloden (Lightfast Dark Indigo, Denim, en medium Blue, Procolour Pruissian Blue en Graphitint Dark Indigo). De tekening is 26,5 x 33 cm groot, op extra smooth puur wit aquarelpapier. Hier gefotografeerd achter een delftsblauw passepartout, uitsnede 18 x 22 cm.

Abessijn (Abessynian Cat)

Tekening van een Abessijn (Abessynian Cat) Prijs op aanvraag

Tekening van een Abessijn (Abessynian Cat), getekend met verschillende Derwent potloden (Lightfast Ocean Blue, Dark Indigo, Denim, en medium Blue, Procolour Pruissian Blue). De tekening is 29,6 x 42 cm cm groot, op extra smooth puur wit papier.

Happy Bear

Happy Bear Not for sale

Tekening van een tevreden zittende beer. Getekend met verschillende Derwent potloden (Lightfast Dark Indigo, Denim, Procolour Pruissian Blue en Graphitint Dark Indigo). De tekening is 23,7 x 33,5 cm groot, op extra smooth offwhite papier. Hier gefotografeerd achter een offwhite passepartout, uitsnede 19 x 27 cm.

Maine Coone

Maine Coone Prijs op aanvraag

Portrettekening van een Maine Coone. Getekend met verschillende Derwent potloden (Lightfast Dark Indigo & Denim, en Graphitint Dark Indigo en Ocean Blue). De tekening is 36 x 52 cm groot, op extra smooth puur wit aquarelpapier.

Mr fluffy ears

Mr Fluffy Ears (2020) Prijs op aanvraag

Portrettekening van een haas met bijzonder zachte oren. Getekend met verschillende Derwent potloden (Lightfast Ocean Blue, Dark Indigo, Denim, & medium Blue, Procolour Pruissian Blue). De tekening is 29,6 x 42 cm cm groot, op extra smooth puur wit papier.

Lady Hare 2020 (Sold)

Smiling Hare 2020 (Sold)

Hare, the man (Sold)

Comments are closed.