Gallery

Reacties uitgeschakeld voor Gallery

Werk gemaakt in opdracht van particulieren is natuurlijk niet te koop, maar foto’s van een aantal daarvan staan op mijn website zodat je een idee krijgt van mijn werk. Daarnaast maak ik ook schilderijen en tekeningen die te koop zijn. Hieronder een selectie van werk dat je nu kunt kopen en een aantal voorbeelden van verkocht werk.

Heb je vragen, of wil je een tekening of schilderij kopen; je kunt me bereiken via de contactpagina op deze website.

Indigo Painted Hareportrait, 90 x 90 cm, acrylics on canvas € 1250,-

Schilderij van een haas in Indigo en Kobalt uit 2020, acrylverf op canvas. Dit schilderij is 90 x 90 cm groot, het houten frame is extra dik (4 cm) waardoor het ook mooi zonder lijst kan hangen. Wordt zonder lijst verkocht.

The Blue Fox (drawing)

Getekend met verschillende Derwent potloden (Lightfast Dark Indigo, Denim, en medium Blue, Procolour Pruissian Blue en Graphitint Dark Indigo).

Garden flowers with shadow, acrylics on canvas 70 x 100 cm € 1250,-

Weelderige kleuren en een schetsmatige toets in dit schilderij van bloemen. Het handschrift in verf krijgt de vrije hand. Diep aubergine is de schaduw van de vaas met bloemen en bladeren, op een kobalt/indigo kleurige achtergrond. Het is met fotografie bijna niet vast te leggen, de vele subtiele schakeringen in de blauwen, de tinten groen, het heldere van de geel-, oranje- en roodvariaties.

Sparrow (Mus)

Drawing of a Sparrow (Mus) Verkocht

Mus (Sparrow), getekend met verschillende Derwent potloden (Lightfast Dark Indigo, Denim, en medium Blue, Procolour Pruissian Blue en Graphitint Dark Indigo).

Abessijn (Abessynian Cat)

Tekening van een Abessijn (Abessynian Cat), getekend met verschillende Derwent potloden (Lightfast Ocean Blue, Dark Indigo, Denim, en medium Blue, Procolour Pruissian Blue).

Happy Bear (Tevreden beer)

Getekend met verschillende Derwent potloden (Lightfast Dark Indigo, Denim, Procolour Pruissian Blue en Graphitint Dark Indigo).

Fallow Deer (Damhert)
Getekend met verschillende Derwent potloden (Lightfast Dark Indigo, Denim, Procolour Pruissian Blue en Graphitint Dark Indig

Mr Fluffy Ears

Getekend met verschillende Derwent potloden (Lightfast Ocean Blue, Dark Indigo, Denim, & medium Blue, Procolour Pruissian Blue).

Common Hamster (Korenwolf)

Getekend met verschillende Derwent potloden (Lightfast Ocean Blue, Dark Indigo, Denim, & medium Blue, Procolour Pruissian Blue).

Comments are closed.